Radiatoren

Radiatoren zijn van essentieel belang voor de warmteoverdracht in uw woning. Echter weten wij, als verwarmingsspecialist in Utrecht en omstreken, dan veel mensen niet helemaal tevreden zijn met hun radiatoren; ze werken niet goed, of ze passen niet in de inrichting. Gelukkig kan het ook anders! Jetten Installatietechniek informeert u graag over de mogelijkheden.

Design

Conventionele radiatoren kunnen heel functioneel zijn, maar toegegeven, ze zien er niet altijd even fraai uit. Geen wonder dat sommige mensen hun radiatoren verbergen achter extra lange gordijnen of meubilair. Maar wist u dat er ook heel stijlvolle radiatoren verkrijgbaar zijn? Er zijn zelfs prachtige designradiatoren, in elke denkbare kleur. Radiatoren die er niet uitzien als radiatoren, maar eerder als een onderdeel van uw interieur!

JAGA LOW-H2O VERKOZEN TOT ZUINIGSTE RADIATOR

Ben je een huis aan het bouwen of renoveren, toe aan een nieuwe radiator, of wil je een duurzamer exemplaar? De Jaga Low-H2O radiatoren zijn door Kiwa Technology 

gekozen tot de zuinigste radiator van Nederland dus zeker de moeite waard voor jouw interieur.

Functie

Wanneer u ervoor kiest om door ons nieuwe radiatoren te laten plaatsen omdat u de oude niet mooi vond, slaat u twee vliegen in één klap. Onze installateur zal uw nieuwe radiatoren direct waterzijdig inregelen, waardoor deze weer perfect functioneert en van de juiste toestroom van warm water wordt voorzien. Zo kunt u weer onbezorgd genieten van een aangenaam binnenklimaat én u bespaart tegelijk op uw energieverbruik.

Henrad Softline ECO

Uniek aan de Henrad ECO radiator is het concept waarbij de directe instroom van warm water eerst in de voorste plaat plaatsvindt waardoor deze een hogere temperatuur heeft.

Klik op de onderstaande afbeelding voor meer informatie!

Interesse?

Heeft u behoefte aan een advies op maat, neemt u contact op met Jetten Installatietechniek te Woudenberg. Wij brengen voor u in kaart wat de mogelijkheden zijn en bieden u een bijpassende radiator.

Openingstijden Showroom

Maandag
08:00 - 14:00
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 14:00
Do & Vr
09:00 - 17:30

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Jetten Installatietechniek 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl