Diensten

Sanitair

Wanneer u op zoek bent naar een specialist op het gebied van sanitair en tegels, dan bent u bij Jetten BV aan het juiste adres. Wij zijn u graag van dienst bij alle soorten werkzaamheden, welke we op deze pagina kort zullen toelichten.  Sanitair reparaties U kunt voor alle sanitair... Lees verder.

Verwarming

Of het nu gaat om het verwarmen van een bedrijfspand of een particuliere woning, Jetten BV in Woudenberg is dé specialist als het aankomt op het plaatsen, onderhouden en repareren van alle soorten CV-ketels. Zuinige HR-ketels De CV-ketels van nu zijn vele malen zuiniger dan de... Lees verder.

Wand- & vloertegels

Bent u op zoek naar nieuwe wand- en/of vloertegels voor uw badkamer of toilet? Dan bent u bij Jetten Installatietechniek te Woudenberg aan het juiste adres! Als dé sanitair specialist van Ede en omstreken helpen wij u graag met het selecteren van de juiste tegels voor uw specifieke... Lees verder.

Duurzaam

Voor veel mensen is de maandelijkse energierekening een grote lastenpost. Traditionele energiebronnen zijn niet onuitputtelijk, en we mogen er dan ook van uit gaan dat de energieprijzen in de toekomst alleen maar zullen stijgen. Niet bepaald een prettig vooruitzicht! Maar het kan ook anders; er... Lees verder.

Loodgieterswerk

Het correct functioneren van uw sanitaire installaties, waterleidingen en rioleringen is natuurlijk van essentieel belang voor uw leefcomfort. Wanneer u onverhoopt de hulp van een loodgieter in moet schakelen, dan wilt u natuurlijk dat het probleem zo snel mogelijk wordt verholpen. En daarvoor... Lees verder.

Dak- en Zinkwerk

Of het nu gaat om het plaatsen van dakbedekking of dakgoten, het uitvoeren van onderhoud of reparatiewerkzaamheden, of het reinigen van uw dakgoot, Jetten BV is u graag van dienst! Uitvoeren dakreparaties Lekkages kunnen overal voorkomen, zowel bij bestaande bouw als bij nieuwbouw woningen.... Lees verder.

Klimaatbeheersing

Frisse lucht is van essentieel belang voor onze gezondheid. Helaas zijn er talloze mensen die jarenlang door allerlei gezondheidsklachten geteisterd worden, om er vervolgens achter te komen dat deze het gevolg zijn van een slechte luchtkwaliteit in huis of op het werk. Jetten BV kan u, als... Lees verder.

Service & Onderhoud

We zijn voor onze warm water voorziening en verwarming bijna allemaal afhankelijk van onze CV-ketel. Maar u kunt van een apparaat dat jaarlijks al snel zo’n duizend branduren maakt, niet verwachten dat u er nooit naar hoeft om te kijken. Jetten BV vertelt u graag meer over het belang van... Lees verder.

Comfort sanitair

Jetten BV is de badkamerspecialist die verder gaat. Wij willen namelijk ook dat mensen die slecht ter been zijn op een comfortabele en veilige manier gebruik kunnen blijven maken van hun badkamer en toilet. Om de dagelijkse activiteiten in de badkamer gemakkelijker voor u te maken, leveren... Lees verder.

Copyright Jetten Installatietechniek - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl