Sanitair

Sanitair

Wanneer u op zoek bent naar een specialist op het gebied van sanitair en tegels, dan bent u bij Jetten BV aan het juiste adres. Wij zijn u graag van dienst bij alle soorten werkzaamheden, welke we op deze pagina kort zullen toelichten. 

Sanitair reparaties

U kunt voor alle sanitair reparaties bij ons terecht. Of het nu gaat om het vervangen van een kraan, het monteren van een douchecabine, of het repareren van een kapotte leiding, voor onze specialisten is geen klus te groot of te klein. 

Sanitair renovaties

Het renoveren van uw sanitaire ruimtes is doorgaans een stuk goedkoper dan wanneer u alles nieuw zou laten plaatsen. Er zijn tegenwoordig vele mogelijkheden om uw badkamer en/of toilet er weer als nieuw uit te laten zien, zonder dat u alles hoeft te vervangen. Ideaal dus als u een beperkt budget heeft! In verband met de benodigde expertise is het wel aan te raden om voor sanitair renovaties altijd een specialist in te schakelen. Jetten BV is een expert op het gebied van sanitair renovaties en is u hierbij dan ook graag van dienst. 

Sanitair nieuw plaatsen

Heeft u wat meer te besteden, of betrekt u een nieuwbouw woning waarbij u zelf mag beslissen hoe uw badkamer en toilet eruit komen te zien, dan kunt u natuurlijk wel alles nieuw plaatsen. Jetten BV kan u van een gedegen advies voorzien, en natuurlijk kunnen wij ook de installatie van uw nieuwe sanitair verzorgen. 

Heeft u nog vragen?

Ontvangt u graag deskundig advies en een daarbij behorende offerte? Neemt u dan gerust contact op met Jetten BV!

Openingstijden Showroom

Maandag
08:00 - 14:00
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 14:00
Do & Vr
09:00 - 17:30

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Jetten Installatietechniek 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl