Wellness

Wellness

Stoomcabines

De stoomcabine, of stoomdouche, lijkt een beetje op een douchecabine, deze heeft alleen veel meer opties en mogelijkheden. Het effect van de stoomdouche kun je vergelijken met die van een sauna. Het is alleen minder warm en de warmte die het geeft wordt doorgaans anders ervaren. Een stoomdouche is een afsluitbare cabine voor een of twee personen en heeft een temperatuur van rond de vijfenveertig graden. Het vochtigheidsgehalte in deze cabines is hoog waardoor er stoom ontstaat. De stoom heeft een reinigende en ontspannen werking op lichaam en geest.

Sauna

Sauna is gezonde ontspanning!

Saunabaden is goed voor:

 • verhoogde weerstand
 • ontslakken van het lichaam
 • verhoogde bloedcirculatie
 • ontspanning en herstel van de dagelijkse stress
 • reiniging en verzorging van de huid
 • algemeen welbehagen
 • preventieve werking tegen verkoudheden, reumatische aandoeningen, jicht en ischias

En boven alles is een saunabad plezierig!

Infrarood cabine: een vitaal gevoel!

Waarom is een infrarood cabine goed voor u:

 • verhoogde weerstand
 • verhoogde doorbloeding
 • reiniging en verzorging van de huid
 • afvoer van toxische stoffen
 • geeft verlichting bij stijve spieren, spieren, stress,, gewrichtspijn, blessures, reuma, ischias en slapeloosheid
 • heeft een heilzame werking op acne, psoriasis, eczeem, hoge bloeddruk en menstruatiepijn

Kortom: Een infrarood cabine is plezierig, gezond en vooral ook vitaliserend!

Kom langs in de showroom van Ruijg Installatietechniek en bekijk samen met ons de mogelijkheden.

Whirlpool baden

Het bad, de keuze van de jets, de positionering en ook zeker de combinatie van verschillende jets, zetten elke keer een unieke beleving neer. Welke beleving het best bij u past, hangt af van uw persoonlijke situatie en voorkeuren. Maar om u een handje te helpen bij het maken van uw keuze, heeft Sealskin de baden onderverdeeld in 3 verschillende whirlpool belevingen; relax, refresh en revive.

Vanuit de traditie wordt gesproken over air, hydro en combi whirlpoolsystemen, wat gebaseerd is op de type jets. Bij de diverse systemen zult u zien dat er per beleving een bepaalde jet keuze gemaakt is om juist kracht te geven aan die beleving.

RELAX: De Relax whirlpoolsystemen bieden ultieme ontspanning voor lichaam en geest en zijn daarmee uitermate geschikt voor mensen met een druk en hectisch leven. De wellness ervaring ontstaat door gebruik van luchtbelletjes. Een subtiele en luchtige ervaring waarbij het badwater wordt verrijkt met zuurstof, hetgeen uw bloedsomloop stimuleert.

REFRESH: Met de Refresh whirlpoolsystemen haalt u, zoals de naam al zegt, een verfrissende wellness beleving in huis. Verfrissing in de vorm van een weldadige spiermassage na het sporten of een andere intensieve lichamelijke inspanning. Indien gewenst kunt u de massage versterken met de pulsatie optie, waarbij de waterstralen in een vast ritme even aan en uit worden gezet. Deze pulsatie benadert het gevoel van een stevig uitgevoerde handmassage.

REVIVE: De Revive whirlpoolsystemen laten u ervaren hoe intens en compleet uw eigen wellness beleving thuis kan zijn. De verfrissende massage van de Refresh systemen wordt gecombineerd met het ontspannende effect van de Relax whirlpoolsystemen. U kunt heerlijk onderuit gezakt genieten terwijl uw spiergroepen ondertussen aangepakt worden. U komt zogezegd herboren uw whirlpoolbad uit.
Het gevoel van een krachtige en verfrissende massage wordt gecreëerd door zowel de zij- en rugjets in de wand als de airjets in de bodem van het bad. Een zeer compleet systeem en dat merkt u zeker. U wordt letterlijk omgeven door genot.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden Showroom

Maandag
08:00 - 14:00
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 14:00
Do & Vr
09:00 - 17:30
Zaterdag
08:30 - 16:30

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Jetten Installatietechniek 2020 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl