Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing

Frisse lucht is van essentieel belang voor onze gezondheid. Helaas zijn er talloze mensen die jarenlang door allerlei gezondheidsklachten geteisterd worden, om er vervolgens achter te komen dat deze het gevolg zijn van een slechte luchtkwaliteit in huis of op het werk. Jetten BV kan u, als specialist op het gebied van ventilatie, adviseren over hoe u de luchtkwaliteit kunt verbeteren. 

Belang ventilatie

Ventileren is niets anders dan het verversen van de lucht die aanwezig is in een bepaalde ruimte, om de luchtkwaliteit te waarborgen en verontreiniging te voorkomen. Ongeacht welke ruimte het betreft, de lucht is altijd in meer of mindere mate verontreinigd. Door hier mechanische ventilatie te plaatsen bent u ten allen tijde verzekerd van verse lucht en voorkomt u dat er vervuilde lucht gaat circuleren. Ook voor uw energieverbruik is het aan te raden; verse lucht warmt namelijk makkelijker op, waardoor uw verwarmingsinstallatie minder hard hoeft te draaien om de ruimte op de gewenste temperatuur te krijgen.

Mechanische ventilatie

Veel mensen ventileren een ruimte door ventilatieroosters open te zetten, of door een raam open te doen. Echter is dit niet in alle situaties voldoende. In druk bezochte ruimtes bijvoorbeeld. Of wat dacht u van kantoren waar veel mensen in dezelfde ruimte werken? Hierbij is het nog eens extra belangrijk dat de luchtkwaliteit gewaarborgd is. U kunt het zich tenslotte niet veroorloven dat er mensen ziek of onwel worden door een slechte luchtkwaliteit! In dergelijke gevallen is mechanische ventilatie eigenlijk onmisbaar. Of het nu gaat om uw woning of bedrijfspand, Jetten BV kan u van een deskundig advies voorzien op het gebied van luchtkwaliteit en mechanische ventilatie.

Onderhoud ventilatiesysteem

Een mechanisch ventilatie systeem moet ook onderhouden worden. Wanneer er geen tijdig onderhoud wordt uitgevoerd, raken de filters vervuild en zal er alsnog verontreinigde lucht gaan circuleren, met als gevolg dat u alsnog te lijden heeft onder een slechte luchtkwaliteit. Gelukkig kunt u ook voor het onderhoud van uw mechanisch ventilatiesysteem terecht bij Jetten BV. 

Heeft u nog vragen?

Indien u meer wilt weten over onze diensten op het gebied van (mechanische) ventilatie, neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder om de luchtkwaliteit te waarborgen!

Navigatie


WTW

Warmteterugwinning oftewel WTW Door te ventileren voor een gezond binnenklimaat wordt er ook warmte afgevoerd van de binnenlucht. Deze warmte kan goed gebruikt worden om de verse lucht weer op te warmen....

Mechanische afvoer

Mechanische ventilatie Veel woningen zijn uitgerust met mechanische ventilatie. Hier zijn verschillende systemen voor, maar het meest toegepaste systeem is systeem C. Er wordt natuurlijk lucht toegevoerd...

Openingstijden Showroom

Maandag
08:00 - 14:00
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 14:00
Do & Vr
09:00 - 17:30

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Jetten Installatietechniek 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl