Verwarming

Verwarming

Of het nu gaat om het verwarmen van een bedrijfspand of een particuliere woning, Jetten BV in Woudenberg is dé specialist als het aankomt op het plaatsen, onderhouden en repareren van alle soorten CV-ketels.

Zuinige HR-ketels

De CV-ketels van nu zijn vele malen zuiniger dan de CV-ketels die pakweg 15 jaar geleden geproduceerd werden. Indien u over een verouderd exemplaar beschikt, kan de aanschaf van een zuinige HR-ketel zeker de moeite waard zijn. Wij leveren een ruim assortiment aan HR-ketels van topmerken zoals Nefit, Remeha en Intergas. Met deze merken bent u altijd verzekerd van een zuinige CV-ketel met een lange levensduur. Wanneer u twijfelt over welke CV-ketel het best geschikt is voor uw persoonlijke situatie, dan kunnen wij u uiteraard van een advies op maat voorzien!

Assortiment radiatoren

Zonder radiatoren kan er geen warmteoverdracht plaatsvinden. Echter zijn heel veel mensen niet tevreden met de uitstraling van hun radiatoren. Maar wist u dat u tegenwoordig helemaal niet meer gebonden bent aan die saaie grijze dingen?

Of u nu op zoek bent naar een conventionele radiator, een kleine handdoekradiator voor in de badkamer, of een mooie designradiator, dankzij ons uitgebreide assortiment vindt u bij Jetten BV ongetwijfeld wat u zoekt. Wij leveren o.a. Radson radiatoren, Stelrad radiatoren, Jaga designradiatoren, Thermic designradiatoren en Brugman radiatoren. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor convectoren en putten met aluminium of houten inlegroosters. Wij kunnen de gewenste radiatoren doorgaans al binnen 24 uur leveren.

Onze werkwijze

Wanneer u ons inschakelt voor de installatie van een nieuwe CV-ketel en de bijbehorende radiatoren, dan komen wij eerst bij u langs om uw huidige installatie te inspecteren. Vervolgens krijgt u van ons een op maat gemaakte offerte, waardoor u van te voren precies weet wat de kosten zullen zijn. Echter laten wij u na de installatie niet zomaar aan uw lot over. U kunt namelijk ook bij ons terecht voor het afsluiten van een service- en onderhoudscontract voor uw verwarmingsinstallatie. Hiermee blijft u altijd verzekerd van een veilige en zuinig werkende installatie.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie met betrekking tot onze diensten op het gebied van verwarming? Neem dan gerust contact op met Jetten BV in Woudenberg. We helpen u graag verder met uw klussen in Amersfoort en omstreken. 

Openingstijden Showroom

Maandag
08:00 - 14:00
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 14:00
Do & Vr
09:00 - 17:30

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Jetten Installatietechniek 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl