Dak- en Zinkwerk

Dak- en Zinkwerk

Of het nu gaat om het plaatsen van dakbedekking of dakgoten, het uitvoeren van onderhoud of reparatiewerkzaamheden, of het reinigen van uw dakgoot, Jetten BV is u graag van dienst!

Uitvoeren dakreparaties

Lekkages kunnen overal voorkomen, zowel bij bestaande bouw als bij nieuwbouw woningen. Een lekkage kan in de eerste instantie onschuldig lijken, maar wanneer er niet direct wordt gehandeld dan kan een kleine lekkage uitmonden in een grote beschadiging, met alle gevolgen van dien. Heeft u een lekkage, kom dan direct in actie en schakel Jetten BV in om uw dak te repareren. 

Onderhoud dak

Uw dak is het hele jaar door onderhevig aan regen, wind, hagel, sneeuw, kou en hitte. Slijtage is dan ook onvermijdelijk. Om deze reden is het belangrijk om geregeld onderhoud te laten uitvoeren aan uw dak en dakgoten. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt zorgt dat beschadigingen en slijtage worden voorkomen, en de levensduur van uw dak wordt verlengd.

Plaatsen dakbedekking

Als ervaren dakbedekkingsbedrijf is Jetten BV gespecialiseerd in het plaatsen van de gehele dakopbouw, EPDM daken, bitumineuze daken en het bijbehorende zinkwerk. Is het dak van uw huidige woning aan vervanging toe? Of moet uw nieuwbouwwoning voorzien worden van dakbedekking? Jetten BV is u graag van dienst! 

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van dak- en zinkwerk, neemt u dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen!

Openingstijden Showroom

Maandag
08:00 - 14:00
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 14:00
Do & Vr
09:00 - 17:30

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Jetten Installatietechniek 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl