Toiletrenovatie

Toiletrenovatie

Het kan behoorlijk frustrerend zijn: een onhandig geplaatst toilet, een toilet dat niet naar behoren functioneert, of een toilet dat qua stijl niet aan uw wensen voldoet. Om te voorkomen dat u nog jaren met dagelijks met de knelpunten geconfronteerd wordt, kan het een goed idee zijn om een toiletrenovatie te overwegen. Jetten Installatietechniek is dé sanitair specialist van de provincies Gelderland en Utrecht.

Uitbesteden

Omdat het toilet slechts een kleine ruimte beslaat, is voor veel mensen de verleiding groot is om zelf een toiletrenovatie uit te voeren. Maar een toiletrenovatie is alles behalve een eenvoudige verbouwing; een renovatie moet vaak zo snel mogelijk gebeuren, zeker wanneer u slechts één toilet in uw woning heeft. Daarbij heeft u slechts een hele kleine ruimte heeft om in te werken. Heeft u de benodigde kennis van het installeren van waterleidingen en afvoerleidingen, en het waterdicht aansluiten van dergelijke zaken? Heeft u het juiste gereedschap in uw bezit? U merkt het al, een toiletrenovatie is nog lang zo simpel niet. Gelukkig kunt u altijd terecht bij Jetten Installatietechniek in Woudenberg!

Mogelijkheden

U heeft tegenwoordig eindeloos veel mogelijkheden op het gebied van toiletrenovatie. U kunt kiezen voor een minimale renovatie, maar ook een compleet nieuw toilet, inclusief nieuwe tegels, wandcloset, spoelbak, fonteintje, verlichting en plafond behoort tot de mogelijkheden. 

TIP: Voor €  2.495,- heeft u al een volledig nieuw toilet! Vraag naar de voorwaarden.

Interesse?

Wilt u graag meer informatie over onze diensten op het gebied van toiletrenovatie? Neemt u dan contact op met Jetten Installatietechniek, of kom gezellig eens langs bij onze showroom in Woudenberg! 

Openingstijden Showroom

Maandag
08:00 - 14:00
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 14:00
Do & Vr
09:00 - 17:30

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Jetten Installatietechniek 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl