Badkamerverwarming

Met alleen een mooie badkamer bent u er nog niet; het moet er natuurlijk ook behaaglijk zijn.
Het verwarmen van uw badkamer kan met (elektrische) vloerverwarming of met een badkamer radiator. Als specialist op het gebied van badkamerverwarming kan Jetten Installatietechniek u adviseren over de beste oplossing voor uw specifieke situatie.

Decorradiatoren

Wanneer we spreken van een badkamer radiator, dan denkt u waarschijnlijk aan een saaie, conventionele radiator. Maar er zijn tegenwoordig nog veel meer mogelijkheden! Onze decorradiatoren zijn in allerlei vormen, afmetingen en kleuren leverbaar. Daarbij kunt u decorradiatoren niet alleen toepassen in uw badkamer en/of toilet, maar ook in uw hal, woonkamer of keuken. U kunt ook kiezen voor duurzame aluminium decorradiatoren. Er zijn volop opties! 

Vasco Oni

Vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming is de meest comfortabele manier om uw badkamer te verwarmen. De ruimte wordt gelijkmatig opgewarmd, de verwarming zelf is onzichtbaar en u hoeft nooit meer op koude badkamertegels te lopen.

De voordelen van vloerverwarming in de badkamer op een rijtje:

Zeer eenvoudige installatie
Geen water, dus geen kans op lekkages
Geen hak-,breek- of freeswerk nodig
Direct in tegellijm of egalisatiemateriaal te verwerken
Temperatuur is in iedere ruimte apart te regelen
Makkelijk in gebruik
Lage aanschaf- en verbruikskosten
Geen onderhoudskosten

Interesse?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot badkamerverwarming, neemt u dan contact op met Jetten Installatietechniek in Woudenberg! Wij zijn werkzaam in o.a. Ede, Veenendaal, Leusden, Doorn en omstreken!

Meer informatie over Badkamerverwarming? Neem contact op!
Copyright Jetten Installatietechniek - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl