Zonneboiler

Zonneboiler

Gaat u ook graag slim om met de energie die aanwezig is in ons land? Als vooruitstrevend installatiebedrijf in Bilthoven en omstreken informeert Jetten Installatietechniek u graag over de mogelijkheden.

We betalen in Nederland heel veel geld aan energie. Dit is eigenlijk helemaal niet nodig, want er is meer dan genoeg gratis energie aanwezig voor iedereen; zonlicht! Al die energie gaat verloren wanneer er niets mee wordt gedaan. Wilt u graag slimmer omgaan met de gratis energie die al in ons land aanwezig is? En tegelijk besparen op uw maandelijks energiekosten? Dan is een zonneboiler de ideale oplossing voor u.

Werking

Een zonneboiler is een systeem dat bestaat uit een voorraadvat en een zonnecollector. De zonnecollector wordt op uw dak geplaatst. In de zonnecollector zit een speciale vloeistof, die door daglicht kan worden verwarmd. Deze vloeistof wordt, in een gesloten systeem, van de zonnecollector naar het voorraadvat gepompt, waardoor het water in het voorraadvat verwarmd wordt. En dat water wordt weer gebruikt om uw woning van warm water te voorzien.

Het mooie van een zonneboiler is dat hij werkt ook als het bewolkt is! Mocht de temperatuur van het geleverde water niet toereikend zijn, dan kan het door uw huidige CV-ketel worden na verwarmd. U komt dus nooit zonder warm water te zitten.

Besparen

Het laten installeren van een zonneboiler vergt natuurlijk een investering. Hoe groot die investering is, hangt af van de warmwater capaciteit die er in uw woning of bedrijfspand nodig is; dit kan eenvoudig worden berekend door uw huidige warmwater verbruik in kaart te brengen. Het rendement is het grootst wanneer uw zonneboiler onder de juiste omstandigheden geplaatst wordt. U heeft uw investering dan ook weer snel terug verdiend. En daarna gaat u besparen! Doordat een zonneboiler een lange levensduur heeft en de energieprijzen onverminderd blijven stijgen, bent u verzekerd van een groot voordeel met een relatief kleine investering. 

Interesse?

Wilt u meer weten over zonneboilers? Of wilt u direct een offerte op maat aanvragen om te zien hoeveel u met een zonneboiler kunt besparen? Neemt u dan contact op met Jetten Installatietechniek, dé zonneboiler specialist van Bilthoven en omstreken!

Klik hier voor alle ISDE subsidie mogelijkheden in 2019!

Openingstijden Showroom

Maandag
08:00 - 14:00
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 14:00
Do & Vr
09:00 - 17:30

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Jetten Installatietechniek 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl