Wand- & vloertegels

Bent u op zoek naar nieuwe wand- en/of vloertegels voor uw badkamer of toilet? Dan bent u bij Jetten Installatietechniek te Woudenberg aan het juiste adres! Als dé sanitair specialist van Ede en omstreken helpen wij u graag met het selecteren van de juiste tegels voor uw specifieke toepassing.

Assortiment

Jetten Installatietechniek beschikt over een uitgebreid assortiment wand- en vloertegels voor een breed scala aan toepassingen. Wand- en vloertegels voor uw sanitaire ruimtes zijn zeer bepalend voor hoe de ruimtes er uiteindelijk uit komen te zien. Bij ons heeft u de keus uit een gevarieerd assortiment van bekende Nederlandse merken zoals Mosa en Sphinx, maar uiteraard leveren wij ook diverse Spaanse en Portugese merken. We hebben geschikte tegels voor zowel klassieke als moderne interieurs, en voor elk budget!

Inspiratie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van nieuwe wand- en vloertegels, of wilt u eerst wat inspiratie op doen? Komt u dan eens langs bij onze showroom in Woudenberg! Hier kunt u op uw gemak ons uitgebreide assortiment bekijken. 

Interesse?

Wilt u meer weten over onze wand- en vloertegels, neemt u dan contact op met Jetten Installatietechniek. Of kom eens langs bij onze showroom in Woudenberg!

Copyright Jetten Installatietechniek - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl