Pelletkachels

Pelletkachels

Als vooruitstrevend installatiebedrijf in Woudenberg weten wij bij Jetten Installatietechniek dat u als woningeigenaar uw energiekosten zo laag mogelijk wilt houden. De gasprijzen zijn hoog, staan onder druk en zullen eerder stijgen dan dalen. U zoekt oplossingen om minder afhankelijk te zijn van de hoge gasprijs die u betaalt. Pelletkachels van Thermorossi zijn één van meest efficiënte manieren om uw energierekening te verlagen én om duurzaam uw woning te verwarmen.

Werking

Pelletkachels zijn moderne houtkachels, kennen een hoog rendement en zijn geschikt voor zowel kleine als grote ruimtes. Vaak worden deze kachels geplaatst in de intensievere leefruimtes, dus de keuken of woonkamer. De brandstof die wordt ingezet voor warmteopwekking heten houtpellets. Houtpellets zijn geperste, cilindervormige brokjes hout. Net als bij een Centrale Verwarming stelt u de gewenste temperatuur in op de pelletkachel. Het intelligente toevoersysteem weet hoeveel houtpellets er voor nodig zijn om de gewenste temperatuur te bereiken en voert volautomatisch de benodigde hoeveelheid houtpellets aan.

Thermorossi

Jetten Installatietechniek te Woudenberg is dealer van de meest vooruitstrevende fabrikant op het gebied van pelletkachels. De pelletkachels van Thermorossi zijn uiterst duurzaam en efficiënt en de ideale manier om uw energierekening te verlagen. Klik op het logo hiernaast om meer informatie te krijgen over dit merk.

Interesse?

Wilt u meer weten over de voordelen van pelletkachels, of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met Jetten Installatietechniek, dé verwarmingsspecialist van Amersfoort en omstreken!

Klik hier voor alle ISDE subsidie mogelijkheden!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden Showroom

Maandag
08:00 - 14:00
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 14:00
Do & Vr
09:00 - 17:30

Openingstijden installatiebedrijf

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:00
© Jetten Installatietechniek 2022 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl