Neem contact met ons op
033 - 286 17 84

Warmtepompen

Slim omgaan met warme lucht, de bodem en het grondwater; dat is wat een warmtepomp doet. Uw woning wordt op een verantwoorde, duurzame manier verwarmt en kan zelfs waar nodig gekoeld worden. Jetten Installatietechniek te Woudenberg is gespecialiseerd in het toepassen van verschillende duurzame oplossingen en vertelt u graag meer over warmtepompen.

Mogelijkheden

Een warmtepomp is een slim systeem dat in staat is om warmte te onttrekken uit de buitenlucht, het grondwater en de bodem. Deze warmte kan vervolgens worden gebruikt om uw bedrijfspand te verwarmen. Echter kunnen dergelijke systemen ook gebruikt worden om te koelen!

Wij leveren tevens airconditioningsystemen met een ingebouwde warmtepomp, waardoor u met één apparaat op een heel energiezuinige wijze kunt koelen én verwarmen. Zo profiteert u het hele jaar door van een aangenaam binnenklimaat in uw woning. 

Rendement

Bij het gebruik van warmtepompen wordt het zogeheten COP principe gehanteerd. Dit is de Coëfficiënt Of Performance, dit geeft de verhouding tussen de hoeveelheid energie die de warmtepomp levert in verhouding tot de hoeveelheid energie die een warmtepomp nodig heeft om te kunnen functioneren. Een warmtepomp is in staat om ongeveer 75% van de warmte die nodig is om uw woning te verwarmen, zelf te generen. De overige energie wordt gebruikt om de warmtepomp daadwerkelijk te laten functioneren. Dat betekent dat voor elke 25 euro die u aan energie gebruikt, u 100 euro aan warmte opwekt. In de juiste omstandigheden kunt u een rendement van wel 300% behalen!

Interesse?

Wilt u graag weten wat een warmtepomp in uw specifieke situatie aan rendement kan opleveren? Neemt u dan contact op met Jetten Installatietechniek in Woudenberg. We komen graag bij u langs voor een persoonlijk advies!

Minimaal € 500,- subsidie
bij aanschaf van een nieuwe warmtepomp!

Klik hier voor meer informatie!

Meer informatie over Warmtepompen? Neem contact op!
Copyright Jetten Installatietechniek - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl