Neem contact met ons op
033 - 286 17 84

CV Ketelvervanging

Jetten Installatietechniek is dé verwarmingsspecialist in de omgeving van de Utrechtse heuvelrug. Op deze pagina vertellen we u alles dat u moet weten over het vervangen van uw CV-ketel.

Vervanging

Een CV-ketel is een apparaat dat vaak intensief wordt gebruikt. Afhankelijk van hoe goed uw CV-ketel is onderhouden, zal hij tussen de 10 en 15 jaar meegaan, voor hij aan vervanging toe is.

Het tijdig vervangen van de CV-ketel is niet alleen noodzakelijk als u voorzien wil blijven van een aangename warmtestroom en binnentemperatuur. Wanneer er vaak onderhoud verricht moet worden aan uw CV-ketel en de prestaties te wensen overlaten, dan is vervanging van de CV-ketel in veel gevallen de beste oplossing. Moderne CV-ketels zijn tevens een stuk veiliger dan oude CV-ketels.

Besparen

Het aanschaffen van een nieuwe CV-ketel heeft nog een groot voordeel, namelijk de besparing die een nieuwe CV-ketel realiseert in verhouding tot het verbruik van uw oude CV-ketel. Doordat de techniek niet stil heeft gestaan is het mogelijk om voor een vergelijkbaar bedrag een nieuwe CV-ketel aan te schaffen die beter ingeregeld is en vele malen zuiniger is dan uw oude CV-ketel. U verbruikt dus minder energie. De investering die u heeft gedaan door een nieuwe CV-ketel aan te schaffen heeft u dus binnen afzienbare tijd weer terugverdiend! 

Aanschaf

Wanneer u een nieuwe CV-ketel gaat aanschaffen, dan koopt u uiteraard niet de eerste de beste die u tegenkomt. Welke CV-ketel voor uw specifieke situatie het meest geschikt is, hangt af van een aantal factoren. Hierbij kunt u denken aan de grootte van uw woning, hoe goed deze geïsoleerd is, en of u de behoefte heeft om op meerdere plekken in huis tegelijk warm water te kunnen tappen.

Interesse?

Jetten Installatietechniek in Woudenberg helpt u graag met het maken van de juiste keuze voor een nieuwe CV-ketel. Wij kunnen u adviseren over welke CV-ketel het beste geschikt is voor uw specifieke situatie, en voor u in kaart brengen wat u kunt besparen bij de aanschaf van een nieuwe CV-ketel. Uiteraard kunnen wij ook de installatie voor u uitvoeren! Wij zijn geregeld werkzaam in o.a. Ede, Veenendaal, Leusden, Amerongen en Doorn. 

 

Meer informatie over CV Ketelvervanging? Neem contact op!
Copyright Jetten Installatietechniek - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl