Kinemagic

Douchefabrikant Kinedo specialiseert zich al meer dan veertig jaar in het ontwerpen en produceren van speciale doucheruimtes waarbij comfort en veiligheid integreren met de mooiste designs. Jetten Installatietechniek laat u, als sanitair specialist van Barneveld en omstreken, graag kennismaken met Kinedo’s Kinemagic. Deze unieke collectie van comfortabele, ruime en veilige doucheruimtes zal u ongetwijfeld bevallen!

Series

Kinemagic bestaat uit drie verschillende series:

De Essentiel serie is de meest eenvoudige serie van Kinemagic, bestaande uit een douchebak, achterwanden en glaswanden, en voorzien van een antislip behandeling en een ondersteuningsbeugel. De Essentiel serie is de simpelste manier om uw bad te vervangen door een ruime doucheruimte. Er wordt gebruik gemaakt van uw bestaande kraanwerk.

De Design serie van Kinemagic is ideaal voor degenen met speciale wensen op het gebied van ontwerp. U bepaald zelf wat voor type deur u wilt hebben, hoe hoog de achterwanden moeten worden, etcetera. De Design serie wordt geleverd inclusief wanden, douchebak en kraanwerk. 

De Serenite serie is bij uitstek geschikt voor degenen die behoefte hebben aan extra veiligheid tijdens het douchen. Deze serie wordt geleverd inclusief twee ondersteuningsbeugel, een opklapbare douchezitting en een douchebak met antislip behandeling. 

Installatie

Eén van de grootste voordelen van de Kinemagic doucheruimtes is dat de installatie binnen één dag voltooid kan worden. Uw bestaande inrichting en tegelwerk hoeft niet gesloopt of aangepast te worden, waardoor u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe doucheruimte. Met Kinemagic heeft u de beste all-in prijs dankzij de eigen productie én installatie.

Interesse?

Wilt u meer weten over de Kinemagic doucheruimtes, of wilt u direct een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met Jetten Installatietechniek in Woudenberg!

Meer informatie over Kinemagic? Neem contact op!
Copyright Jetten Installatietechniek - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl