Neem contact met ons op
033 - 286 17 84

Waterontharders

We hebben het maar getroffen in Nederland: ons kraanwater is veilig om te drinken. Het bevat echter wel een ruime hoeveelheid kalk. En we weten allemaal hoe frustrerend kalkaanslag is. Kalk veroorzaakt veel negatieve effecten en kost u honderden euro’s per jaar. Denk alleen maar aan de kalkaanslag op uw sanitair en apparatuur, zoals combiketel, wasmachine, vaatwasser, cooker, koffiezetapparaat, enzovoorts. Kalk is de reden dat veel apparaten vroegtijdig kapot gaan. Gelukkig is hier een oplossing voor; een waterontharder! Een waterontharder is simpel gezegd een systeem dat op uw waterleiding wordt aangesloten, en de kalk uit het leidingwater filtert voor het uit uw kraan komt. Jetten B.V. laat u graag kennismaken met de NorthStar waterontharder. 

Geen kalkaanslag meer

Met een NorthStar waterontharder bent u decennialang verzekerd van kalkvrij water in uw hele woning. Sterker nog, met een NorthStar waterontharder verdwijnt de bestaande kalkaanslag!

NorthStar ontharders voldoen aan de hoogste eisen van de voedingsindustrie. De NorthStar waterontharders hebben een uniek besturingssysteem, waardoor ze geschikt zijn voor centrale ontharding en geen problemen geven met betrekking tot de drinkwaternormen.  

De voordelen op een rijtje

  • Geen kalkaanslag meer op uw sanitair en kranen
  • Uw wasmachine en vaatwasser gaan langer mee
  • Bestaande kalkaanslag verdwijnt
  • U bespaard op de energierekening
  • U heeft 50 tot 75% minder zeep en schoonmaakmiddelen nodig
  • Uw linnen is uitermate zacht, gaat langer mee en behoudt zijn natuurlijke kleur

Lange levensduur en 15 jaar garantie

De levensduur van de NorthStar waterontharders is zeker 30 jaar. Doordat er zich een minimale hoeveelheid bewegende elementen in deze waterontharders bevinden, is er praktisch geen mechanische slijtage. De onderdelen in de waterontharder worden op maat gemaakt en zelf geproduceerd. U krijgt maar liefst 15 jaar volledige garantie, ook op elektronica.

Meer weten?

Voor meer informatie over onze NorthStar waterontharders kunt u contact met ons opnemen. Uiteraard kunt u ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen! 

 

 

Meer informatie over Waterontharders? Neem contact op!
Copyright Jetten Installatietechniek - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl