lucht/water warmtepomp

Jetten B.V. heeft een uitgebreid assortiment aan lucht/water warmtepompen in zowel monoblock als SPLIT-uitvoering. Deze modulerende warmtepompen bieden een duurzame en energiezuinige installatie voor all-electric of hybride systemen voor cv-verwarming, evt. cv-koeling en warmtapwater. 


Met rendementen tot wel 500% behoren de NIBE warmtepompen tot de beste en stilste lucht/water warmtepompen die op dit moment verkrijgbaar zijn. Het Zweedse NIBE maakt kwalitatief hoogwaardige warmtepompen voor het koude Scandinavische klimaat, waardoor deze warmtepompen tot zelfs -25°C buitentemperatuur blijven functioneren. Voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw zijn compacte, eenvoudig te installeren complete binnenunits beschikbaar, maar ook grotere installaties, met boilers van 500 liter of cascadeopstelling van meerdere buitenunits, zijn verkrijgbaar. 
De monoblock warmtepompen hebben een aansluiting op een binnenunit via cv-water (geen F-gassen certificering vereist) en een SPLIT-uitvoering heeft een aansluiting op de binnenunit via koelmiddelleidingen (F-gassen certificering vereist bij installatie). Als er meer vermogen benodigd is dan de grootste uitvoering, kunnen de monoblock warmtepompen ook eenvoudig in cascadeopstelling worden gekoppeld. 

Copyright Jetten Installatietechniek - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl